Mainos
Mainos

Paikalliset epäillystä sarjataposta: "Alueella on ollut rettelöitsijäporukkaa"

Viinijärven asukkaat eivät osanneet aluksi yhdistää Pohjois-Karjalassa tapahtuneita hukkumistapauksia koskevaa tappotutkintaa paikkakunnalle, kertoo Karjalainen.

Muun muassa Käsämän Teboililla olleissa paikallisissa asia herätti kummastusta. Puhelinsoitto tutulle kalamiehelle selvensi kuitenkin asiaa, kun eräällä mökillä muistettin elämöidyn aiemminkin.

– Sellaista rettelöitsijäporukkaa on Sotkuman suunnalla ollut, paikallinen mies suostuu paljastamaan.

Seudun pitkäaikainen asukas kertoi Karjalaiselle tiistaina iltapäivällä, että yhdellä alueen mökeistä on ollut levotonta vuosien mittaan. Mökillä on usein suurempi porukka kerralla.

Keskusrikospoliisi epäillee 51-vuotiasta pohjoiskarjalaismiestä kolmesta taposta ja useista tapon yrityksistä vuosina 2007–2014. Epäillyllä miehellä on pitkä rikoshistoria, pitäen sisällään muun muassa pahoinpitelyitä ja laittomia uhkauksia. Tämän mökillä tiedetään tapahtuneen jopa tappo, jossa mies ei kuitenkaan itse ollut tekijä.

Poliisi ei ole paljastanut tapahtumapaikkaa, mutta mediatietojen mukaan tapatumat ovat saatuneet Viinijärven Sotkuman alueella.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme