Mainos
Mainos

Pakeniko tuomittu kokaiinimiljonääri etelään?

Äveriäiden liikemiesten kokaiinibileistä 2 vuoden ja 10 kuukauden vankeustuomion saanut miljonääri Juha Tuores on kateissa. Mies etsintäkuulutettiin eilen.

Iltalehden tietojen mukaan Tuores olisi paennut Suomesta viikonloppuna. Miehen kerrotaan sanoneen ystävilleen, että hän haluaa päättää itse, milloin aloittaa rangaistuksensa suorittamisen.

Helsingin käräjäoikeus antoi tuomionsa perjantaina. Tuores määrättiin heti tavattaessa vangittavaksi. Tuores oli tuomioonsa asti matkustuskiellossa. Hänen passinsa on edelleen poliisin hallussa.

Eräiden epäilyjen mukaan Tuores olisi matkustanut Espanjaan. Hänellä on maassa aiempia yhteyksiä. Toiset epäilyt taas kohdistuvat Dubaihin ja Bangkokiin.

Iltalehden haastattelema kokaiinivyyhdin tutkintaa johtanut rikoskomisario Jari Pynnönen pitää epätodennäköisenä, että Tuores olisi Schengen-alueen ulkopuolella.

Poliisi ei ole ainakaan toistaiseksi järjestänyt etsintöjä tuomitun tavoittamiseksi.

(MTV3)

LUE MYÖS:

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme