Mainos
Mainos

Palaneen auton vainaja yhä tunnistamatta

Perjantain vastaisena yönä Järvenpäässä palaneesta autosta löytyneen ruumiin henkilöllisyyttä ei ole vielä saatu varmistettua.

Palaneesta romuautosta Järvenpäästä löytyneen vainajan henkilöydestä ei ole edelleenkään täyttä varmuutta. Keski-Uudenmaan poliisilla on henkilöydestä vahva olettama, mutta varmistusta ei ole vielä saatu.

Vainajan nimen selvittämiseksi käytetään hammas- ja dna-tutkimuksia. Tulosten saaminen dna:n osalta saattaa kestää päiviä. Jo nyt kuitenkin tiedetään, että pahoin palanut vainaja oli mies.

Romuauto paloi Wärtsilänkadun Siwa-myymälän paikoitusalueella perjantain vastaisena yönä. Autossa oli ollut kaikenlaista roinaa, ja sen sisällä oli myös oleskeltu. Auto oli ollut junaradan varressa pusikon reunassa syrjässä vuodenvaihteesta lähtien.

Poliisi on tavoitellut ja puhuttanut ihmisiä, jotka viettivät iltaa läheisessä ravintolassa. Myös oletetun vainajan aiempia tekemisiä on setvitty.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme