Mainos
Mainos

Paloittelumurhasta epäillyllä pariskunnalla hengästyttävän pitkä rikoshistoria: Törkeitä rattijuopumuksia ja varkauksia

Murhasta epäilty pariskunta on ollut tekemisissä poliisin ja oikeuslaitoksen kanssa lukuisia kertoja. 

Rattijuopumuksia, törkeitä rattijuopumuksia, pahoinpitely, törkeä varkaus, huumausainerikoksia. 42-vuotiaan pietarsaarelaismiehen ja 45-vuotiaan naisen rikostuomiot ovat synkkää luettavaa. Tuomioita on kertynyt pitkä lista eri käräjäoikeuksista. 

Valtaosa naisen tuomioista koskee törkeitä rattijuopumuksia, mutta hänet on tuomittu myös törkeästä varkaudesta ja huumausainerikoksesta.

Myös mieheltä löytyy vastaavanlaisia rikoksia. Törkeiden rattijuopumusten lisäkset hänet on tuomittu muun muassa törkeästä pahoinpitelystä, ryöstöstä sekä huumausaine- ja väkivaltarikoksista.  

Molemmat asuvat Pietarsaaressa, joten siellä tapahtuvat rikokset käsitellään Pohjanmaan käräjäoikeudessa. Kyseinen käräjäoikeus on tuominnut miehen viimeksi vuonna 2015 huumausainerikoksesta ja pahoinpitelystä.

Nyt pariskuntaa epäillään rikoksista kaikkein synkimmästä - murhasta. Pariskunnan epäillään murhanneen ja paloitelleen vuonna 1965 syntyneen pietarsaarelaismiehen Vuohisillantiellä sijaitsevassa asunnossaan Permon kaupunginosassa. 

Rikos paljastui poliisille torstai-iltana, kun se oli hälytetty alueelle ”rutiinitehtävän” vuoksi. Murhan lisäksi heitä epäillään hautarauhan rikkomisesta. 

Pohjanmaan käräjäoikeus vangitsi molemmat tänään.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme