Mainos
Mainos

Pankkiautomaattiviisikolla räjähteitä useaan räjäytykseen

Keskusrikospoliisi esittää eilen kiinni otettujen viiden ruotsalaisen miehen vangitsemista epäiltyinä törkeästä varkaudesta, jonka he tekivät räjäyttämällä pankkiautomaatin varhain tiistaina aamuyöllä Pyhäjärvellä. Vangitsemisoikeudenkäynti pidetään perjantaina.

Tutkinnassa on käynyt ilmi, että miehet tulivat Suomeen hyvissä ajoin valmistelemaan tekoa ja hankkimaan sitä varten välineitä. Miesten hallusta löytyi muun muassa räjähteitä niin paljon, että määrä olisi mahdollistanut useamman samankaltaisen teon.

Miehet ovat liikkuneet kolmella eri ajoneuvolla, joista yksi on anastettu Suomesta. Kaksi muuta autoa eivät ole anastettuja, mutta niissä on käytetty anastettuja rekisterikilpiä.

Tutkinnan kohteena ovat eilisen teon lisäksi myös loppukesän ja alkusyksyn aikana tehdyt muut pankkiautomaattien räjäytykset. Yhteistyö Ruotsin poliisin kanssa jatkuu KRP:n mukaan tiiviinä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme