Mainos
Mainos

Pankkien palvelunestohyökkäyksistä epäillään enää yhtä

Viime vuodenvaihteessa tapahtuneista pankkien palvelunestohyökkäyksistä epäillään enää vain yhtä. Palvelunestohyökkäys tehtiin Nordeaan ja Osuuspankkiin.

Teoista epäiltiin alun perin sekä 1997 että 1995 syntynyttä suomalaista miestä, mutta keskusrikospoliisin esitutkinnassa kävi ilmi, että vuonna 1995 syntynyt mies ei ollut mukana tekemässä hyökkäyksiä.

Palvelunestohyökkäyksiä on tutkittu muiden muassa törkeinä tietojärjestelmän häirintöinä, törkeän kiristyksen yrityksenä ja kiristyksen yrityksinä.

Tutkinnan yhteydessä selvisi, että miehiä on syytä epäillä MTV3:n Katsomo.fi -palveluun, Iltalehteen ja Viestintävirastoon vuonna 2013 kohdistuneista palvelunestohyökkäyksistä. Vuonna 1997 syntynyttä miestä epäillään myös tammikuussa 2015 Viestintävirastoon kohdistuneesta palvelunestohyökkäyksestä.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot