Mainos
Mainos

Paraisten joukkotappelussa yhtä epäillään kuolemantuottamuksesta

Yhtä henkilöä epäillään todennäköisin syin Paraisten joukkotappelussa kuolleen puolalaismiehen kuolemantuottamuksesta, tutkinnanjohtaja Jan Storing kertoo STT:lle.

Poliisin käsityksen mukaan kyseessä oli käsistä riistäytynyt suomalais- ja puolalaisjoukon välinen kärhämä, joka päätyi epäonniseen joukkotappeluun Bar Frendi -nimisen yökerhon ulkopuolelta lauantain ja sunnuntain välisenä yönä.

Jan Storingin mukaan vahva epäilys kuolinsyyksi on tukehtuminen, mutta syy vahvistuu ruumiinavauksen ja oikeuslääkärin lausunnon jälkeen.

– Epäilen, että yksi henkilöistä on ottanut otteen kurkusta ja ilmeisesti ei päästänyt irti, Storing kuvailee käsitystään tapahtumien kulusta.

Poliisilla on ollut kaksi epäiltyä, joista toisen osuus on suljettu pois. Mies on ollut kiinni otettuna, mutta hänet päästetään vapaaksi.

Kuolemantuottamuksesta epäilty on tulossa Storingin mukaan tänään kuultavaksi. Kaikkia tappeluun osallistuneita epäillään pahoinpitelystä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme