Mainos
Mainos

Pari viikkoa poliisia pakoillut etsintäkuulutettu jäi kiinni juoksukilvan päätteeksi Lahdessa

Hämeen poliisin partio otti eilen illalla kiinni etsintäkuulutetun miehen, joka oli pakoillut poliisia muutaman viikon ajan.

Poliisipartio pysäytti Lahden keskustassa henkilöauton, jonka jälkeen mies lähti välittömästi juosten karkuun apukuljettajan paikalta. Poliisi sai miehen kiinni pienen juoksukilvan päätteeksi ja syy miehen pakoon lähtöönkin selvisi. Hän oli etsintäkuulutettu, koska oli jäänyt palaamatta takaisin vankilaan lomalta.

Mies oli onnistunut pakoilemaan parin viikon ajan virkavaltaa. Auton kuljettaja, noin 20-vuotias mies ei selvinnyt myöskään puhtain paperin.

Huumetesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille. Ajokortin kuljettaja oli menettänyt jo aiemmin ja tämä oli hänen 11:s kortitta-ajonsa vuoden aikana. Kuljettajan osalta asiaa selvitellään rattijuopumuksena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta ja huumausaineen käyttörikoksena.

Etsintäkuulutettu mies otettiin kiinni Lahden pääpoliisiasemalle odottamaan jatkokuljetusta vankilaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme