Mainos
Mainos

Pariskunnan ystävä surmattiin - mies kiistää, nainen myöntää teon

Riitely ja uhkailu ovat Itä-Uudenmaan poliisin mukaan taustalla viikonloppuna Vantaan Mikkolassa tapahtuneessa 57-vuotiaan naisen murhassa. Poliisi epäilee murhasta avioparia, 50-vuotiasta miestä ja 40-vuotiasta naista.

Poliisi pääsi veriteon jäljille lauantaiaamuna, kun teosta epäillyn miehen naapuri huomasi porraskäytävässä verijälkiä. Poliisi löysi miehen asunnosta pariskunnan yhteisen ystävän ruumiin.

Tutkinnanjohtaja Ilkka Hyvärisen mukaan teosta epäillyn pariskunnan kertomukset perjantai-illan tapahtumista poikkeavat toisistaan. Mies on kuuluisteluissa kiistänyt ja nainen myöntänyt teon. Hyvärisen mukaan nainen on tuomittu jo aiemmin kahdesta tapon yrityksestä. 

Tapausta tutkitaan murhana, koska surman tekotapa on erityisen raaka ja tekovälineitä on ollut useita. Poliisin mukaan alkoholilla oli osuutta tapahtumiin.

Poliisi esittää pariskuntaa vangittavaksi todennäköisin syin epäiltyinä murhasta.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme