Mainos
Mainos

Parkkihallissa luvattomasti skeitannut nuorukainen uhkasi tappaa vartijan ja haastoi poliisinkin tappeluun

Luvaton rullalautailu Helsingin Elielinaukion parkkihallissa johti lopulta tappeluun ja riehumiseen vartijoiden sekä poliisin kanssa.

Helsingin poliisi sai ilmoituksen eilisiltana Elielinaukion parkkihalliin, jossa joukko nuoria rullalautaili ilman lupaa. Lisäksi ryhmästä kahden nuoren miehen epäillään rikkoneen poistovesiputken.

Ryhmä lähti juosten karkuun vartijan saavuttua paikalle. Vartija sai yhden miehistä kiinni. Nuori skeittari sydämistyi ja yritti lyödä, potkia sekä sylkeä vartijaa ja parkkihallin työntekijää. Lisäksi hän esitti poliisin mukaan pahoinpitely- ja tappouhkauksia.

Kun poliisi saapui paikalle, yritti samainen vuonna 1997 syntynyt mies haastaa myös poliisia tappeluun. Poliisi otti miehen kiinni ja vei hänet Pasilan poliisivankilaan. Häntä epäillään vahingonteosta, järjestystä ylläpitävän henkilön vastustamisesta ja pahoinpitelyn yrityksestä.

Tietokonevoro varjonyrkkeili kohti poliisia

Poliisia kohti uhkaavaa käytöstä havaittiin viime yönä kello 2.35 myös Itäkeskuksessa. Poliisi hälytettiin paikalle, kun ravintolasta poistettu häiritsevä asiakas potki ravintolan ovea.

Poliisi tavoitti tuntomerkkeihin sopivan miehen Itäkeskuksen metroaseman edustalta. Mies lähestyi partiota kohden varjonyrkkeillen. Poliisi otti miehen kiinni ja löysi hänen hallustaan tietokonelaukun, jossa oli kannettava tietokone ja tablettitietokone. Lisäksi miehellä oli taskussaan monitoimityökalu, josta oli käännetty esiin muun muassa veitsi.

Poliisi kertoo, että epäilty mies väitti omaisuuden olevan hänen, mutta mies ei osannut kertoa, mistä oli sen hankkinut. Kannettavassa tietokoneessa ja tablettitietokoneessa oli erääseen helsinkiläishotelliin viittaavat tekstit.

Poliisi vei vuonna 1991 syntyneen miehen Pasilan poliisivankilaan varkaudesta ja toisen vahingoittamiseen soveltuvan esineen tai aineen hallussapidosta epäiltynä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme