Mainos
Mainos

"Pasilan miehen" syytelista huima - Aarnion huumekäsittely alkoi

Jari Aarnion niin sanotun tynnyrivyyhdin pääkäsittely alkoi tänään Helsingin käräjäoikeudessa.

Oikeudenkäynnistä on tulossa pitkä prosessi, sillä se kestä ensi helmikuuhun ja edessä on yli sata istuntopäivää käräjäoikeudessa.

Aarnion huumevyyhdin ensimmäistä päivää on kerääntynyt seuraamaan runsaasti median edustajia ja käräjäsalin yleisölehteri täyttyi äärimmilleen.

Pääkäsittely alkoi syytteidenluvulla, mihin pääosa ensimmäisestä käsittelypäivästä kuluukin. Syyttäjä vaatii Aarniolle rangaistusta muun muassa törkeästä huumausainerikoksesta ja virka-aseman väärinkäytöstä. Haastehakemuksen syytelista on pitkä: törkeän huumausainerikoksen syytelista on 38 sivua pitkä, yhteensä haastehakemuksessa on yli sata sivua.

Syytteen mukaan Aarnio on muun muassa tuonut hasista Hollannista Suomeen yhdessä rikollispomon kanssa. Syyttäjän mukaan Suomessa on ollut hasistynnyreiden vastaanottajia ja Jari Aarnio on käyttänyt maahantuonnissa hyväksi omaa asemaansa poliisiorganisaatiossa.

MTV Uutiset seuraa huumevyyhdin käsittelyä Helsingin käräjäoikeudessa.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot