Mainos
Mainos

Patikoimassa ollut turisti ryöstettiin karusti Nuuksion kansallispuistossa – poliisi toivoo vihjeitä maahan taklanneista miehistä

Poliisi etsii kahta miestä, joiden epäillään ryöstäneen patikoimassa olleen turistin Nuuksion kansallispuistossa Kirkkonummella.

Ryöstöjä tehdään monenlaisia, ja osassa käytetään väkivallan vahvistajana myös erilaisia aseita. Espoossa tapahtuneessa toisessa ryöstössä käytettiin pesäpallomailaa ja veistä.

Turisti joutui rikoksen uhriksi patikointireitillä Nuuksion hotellin jälkeen viime lauantaina kello 18–19 välisenä aikana.

Uhrin takaa oli tullut kaksi miestä, joista toinen oli taklannut hänet maahan ja toinen nappasi hänen kädessään olleen One Plus 5T -matkapuhelimen.

Ryöstäjillä shortsit ja t-paita

Miehet olivat 20–30-vuotiaita, normaalivartaloisia ja noin 180 senttimetriä pitkiä. Molemmat miehistä olivat pukeutuneet shortseihin, ja toisella oli sininen t-paita.

Toisella heistä oli vaaleat lyhyet hiukset ja toisella päässään musta lippalakki.

Poliisi toivoo asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumia todistaneita ihmisiä ottamaan yhteyttä poliisiin puhelinnumeroon 0295 413031 tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme