Mainos
Mainos

Perheen turvakamera tallensi terassilla pyllistelevän varkaan: Nainen vohki koiransa kanssa parvekekukkia ja muuta tavaraa

Lempääläläisen Juha Alénin turvakamera ikuisti perheen lomamatkan aikana kodin terassilla hämärän hiippailijan, joka oli vohkimassa sieltä muun muassa parvekekukkia. Nyt Alén on ”etsintäkuuluttanut” varkaan Facebookissa.

Tapauksesta ensimmäisen uutisonut Aamulehti kertoo Juha Alénin palanneen eilen perheineen lomamatkalta ja huomanneen, että kaikki ei ollut kunnossa. Alénin pihalta oli kadonnut muun muassa kukkia, lyhty ja kynttelikkö.

Myös talon turvakameratallenteessa oli jotain outoa: Kuviin oli tallentunut kutsumaton vieras, eli tuntematon naisihminen koirineen. Hän oli kierrellyt autiolla pihalla tiistain ja keskiviikon välisenä yönä, katsellut ikkunoista sisään ja ottanut joitain tavaroita. Naisen sekarotuinen koira oli ollut irrallaan. Nainen ja koira olivat käynyt myös naapureiden taloissa.

Nyt Alén vaatii Facebookissa naiselta ilmoittautumista ja anteeksipyyntöä.

– Hei sinä, joka olit kipeästi kukkien ja terassitavaroiden tarpeessa Lempäälässä, Moision alueella ja kävit meiltä ja muutamalta muulta tarpeitasi täyttämässä. En nyt nolaa sinua ja koiraasi julkisesti näyttämällä naamojanne. Tiedät varmasti itse missä olet käynyt ja ihan rehellisellä anteeksipyynnöllä olisi mahdollisuus nyt selvitä ja pitää henkilöllisyys kaikelta kansalta piilossa, Alén kirjoittaa Facebook-päivityksessään.

Alén kertoo päivityksessään, että hänellä on naisesta kuvamateriaalia noin 10 minuutin verran. Alén kertoo tehneensä tapauksesta myös rikosilmoituksen poliisille.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme