Mainos
Mainos

Perheenäidin murha: Poliisi vaatii atk-alan yrittäjää vangittavaksi – ”komea ja epäsosiaalinen”

Poliisin on määrä vaatia tänään vangittavaksi Tuusulan Hyrylässä asuvaa atk-alan yrittäjää epäiltynä perheenäidin murhasta.

Poliisilla on todennäköisiä syitä olettaa, että murhaepäilty on vuonna 1981 syntynyt paikallinen mies. Raskaasti varustetut poliisit ottivat hänet kiinni kotoaan kerrostaloasunnosta myöhään lauantai-iltana.

Miehen epäillään surmanneen 48-vuotiaan naisen Hyrylän keskustassa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Lisäksi hänen epäillään vieneen pikkujouluista kyytiä odottaneen naisen käsilaukun.

Epäilty asuu hyvin lähellä tapahtumapaikkaa, vain 200 metrin päässä. Epäilty ja uhri eivät poliisin mukaan tunteneet toisiaan ennalta.

Mies on asunut Hyrylässä jo useita vuosia. Hän on tähän mennessä kiistänyt olleensa tapahtumapaikalla.

Miestä epäillään myös huumausainerikoksesta. Poliisi löysi miehen asunnosta kannabiskasveja kotietsinnän yhteydessä. 

Mahdollisesti epäilylistalla on myös törkeä ryöstö, mutta asia selviää, kun poliisi pääsee selville teon mahdollisesta motiivista.

Naapuri epäillystä: "Yksinäinen"

Miehen kanssa vuosia samassa talossa asunut naapuri kertoo MTV Uutisille, että epäilty on yksinäinen ja syrjäänvetäytyvä.

– Yksinäinen, hiljainen ja urheilullinen. Epäsosiaalinen. Hän ei aina välttämättä edes tervehtinyt, kun muuten täällä naapurit tunnetaan.

– Tällaista ei tietysti osannut aavistaa.

Naisen mukaan epäilty asuu yksin. Katutasossa sijaitsevan asunnon sälekaihtimet ovat olleet yleensä aina suljettuina.

Miehellä on ollut tapana liikkua paljon öisin.

– Hän liikkuu öisin aina kävellen. Mietin, mahtaako hän työskennellä tässä lähellä esimerkiksi vartijana.

Nainen luonnehtii epäiltyä komeaksi ja urheilulliseksi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme