Mainos
Mainos

Perheriita johti pahoinpitelyepäilyyn ja luvattomien aseiden löytymiseen Vantaalla

Vantaalla sijaitsevaan omakotitaloon soitettiin uudenvuodenpäivän aamuna ambulanssi. Auttajia vastaan juoksi terassinoven kautta nainen, joka kertoi olleensa talossa puolisonsa vankina ja että asunnossa on ase.

Paikalle Riipiläntielle kutsuttiin useita poliisipartioita, ja miehen kiinniotto sujui rauhallisesti. Tapauksen taustalta on paljastumassa väkivaltainen perheriita, jossa ainakin miestä epäillään pahoinpitelystä ja laittomasta uhkauksesta, kertoo komisario Mikko Minkkinen MTV Uutisille.

–  Pariskunta on saanut vammoja puolin ja toisin. Ei kuitenkaan näkyviä vammoja.

Naisen osuutta asiaan vielä selvitellään, mutta tällä hetkellä häntä ei epäillä rikoksesta.

Mies soitti puolisolleen apua

Minkkisen mukaan vangitsemisväitteen osalta näyttää kuitenkin siltä, että nainen on ollut hysteerinen, kaatunut ja loukannut päänsä, eikä mies siksi ole päästänyt häntä lähtemään asunnosta.

– Mies oli varmaankin säikähtänyt naisen kuntoa ja soittanut ambulanssin.

Minkkisen mukaan sekä alkoholilla että unenpuutteella on ollut osuutta tapahtumiin, sillä hälytys asunnolle tehtiin aamukymmeneltä ja osapuolet olivat ilmeisesti olleet hereillä koko yön.

Miehen kiinnioton jälkeen kävi ilmi, että asunnossa oli kaksi laitonta asetta: toimintakuntoinen pistooli sekä deaktivoitu konepistooli. Häntä epäillään ampuma-aserikoksesta.

Miehellä ei poliisin mukaan ole mainittavaa rikostaustaa. 

Asunnossa ei ollut tapahtumien aikana lapsia. Kyse on noin kolmekymppisestä pariskunnasta.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme