Mainos
Mainos

Perheriita päättyi kolmivuotiaan puukotukseen Jyväskylässä

Perheen isä on puukottanut perheriidan päätteeksi kolmivuotiasta poikaansa eilen Jyväskylässä. Poliisin mukaan pojalla ei ole enää hengenvaaraa.

50-vuotias perheenisä oli perheriidan päätteeksi lähtenyt autollaan liikkeelle mukanaan nuorin lapsensa, 3-vuotias poika. Myöhemmin hän oli pysäyttänyt Muuramen Autotalon kohdalla paikalle osuneen autoilijan ja pyytänyt tätä soittamaan poliisille.Autoilija hälytti välittömästi apua paikalle.

Pojalla ei enää välitöntä hengenvaaraa

Poliisin mentyä paikalle kävi ilmi, että autossa ollutta lasta oli puukotettu. Äärimmäisen vakavat vammat saanut lapsi kiidätettiin ambulanssilla Keski-Suomen keskussairaalaan. Hänellä ei enää ole välitöntä hengenvaaraa.

Tapahtuma-olosuhteiden ja tekoon johtaneiden syiden selvittely on alkuvaiheessa. Paikalla perheen asunnossa oli aiemmin illalla tapahtuneen riidan aikana ollut koko perhe: isä, äiti, neljä alaikäistä tytärtä ja kolmivuotias poika. Pojan lisäksi kukaan muu ei ole saanut välienselvittelyssä fyysisiä vammoja.

Alustavissa kuulusteluissa 50-vuotias perheenisä on myöntänyt puukotuksen. Isä on pidätetty, ja poliisin mukaan häntä esitetään lähiaikoina vangittavaksi.

Alkoholilla lienee ollut oma osuutensa tapahtumiin.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme