Mainos
Mainos

Perhon susijutun puolustus haluaa todistajan Venäjältä

Perhon susikäräjillä kävi ilmi, että puolustus on teettänyt omia suden rotututkimuksia Venäjän Tiedeakatemiassa, koska ei luota Oulun yliopiston tutkimuksiin.

Samojen näytteiden perusteella Venäjän tiedeakatemia Moskovassa on päätynyt siihen, että kyseessä eivät olleet aidot sudet. Puolustus aikookin kutsua todistajat Venäjältä. Puolustus muistutti myös, että Perhossa on tavattu 1990-luvun puolessa välissä koirasusilauma, joka on todettu kaikkien tahojen puolelta koirasusiksi.

Syyttäjän mukaan suomalainen dna-tutkimus on luotettava ja riittää todentamaan sen, että kyseessä ovat aidot sudet. Syyttäjän mukaan myöskään metsästäjät eivät ole voineet tietää susijahtiin lähtiessään, mikä perimä susilla on, joten he ovat lähteneet kaatamaan suojeltuja susia tieten tahtoen.

 

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot