Mainos
Mainos

Petolliset auttajat ja rihkamamyyjät riesana Tampereella

Tampereella liikkuu "kissankultaa" aitona kultana myyviä korukauppiaita, varoittaa poliisi. Korut vaikuttavat aidoilta, niissä on muun muassa aidon näköiset leimat, mutta myyntitavasta ja hinnasta voi päätellä, että korut eivät ole aitoja.

Korumyyjistä on tullut poliisille joitakin ilmoituksia. Myyjinä on ollut muun muassa ulkomaalainen äiti tyttärensä kanssa. Korut ovat olleet sormuksia, kaulaketjuja ja ranneketjuja.

Poliisin tietoon on tullut myös näpistystapauksia Tampereen rautatieasemalta. Tilanteissa ystävälliseltä vaikuttanut ulkomaalainen henkilö on tarjoutunut auttamaan matkatavaroiden kantamisessa, ja avunsaaja onkin myöhemmin huomannut, että hänen rahapussinsa on kadonnut.

Poliisi muistuttaa olemaan tarkkana katumyyjien ja avuntarjoajien kanssa, koska kaikki heistä eivät ole liikkeellä rehellisin tarkoitusperin.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme