Mainos
Mainos

Pielavedellä pankkiautomaatin irti repineet yhä karkuteillä – poliisi kaipaa havaintoja

Viime perjantain vastaisena yönä Pielaveden Puistotiellä vedettiin pankkiautomaatti pakettiauton avulla seinästä irti. Poliisi kaipaa yhä havaintoja tekijöistä ja heidän käyttämästään kulkuneuvosta.

Ryöstö tapahtui aamuyöllä kello 3 aikaan. Tapahtumapaikalla havaittiin kaksi miestä, joiden epäillään olevan ulkomaalaisia heidän puhumansa kielen perusteella.

– Tekijöillä oli hupparit päällä ja kasvot peitettynä. Toisella oli tummempi, sinertävä takki ja toisella punertava takki, rikoskomisario Juha Korhonen Itä-Suomen poliisilaitokselta kertoo.

Poliisi kaipaa erityisesti havaintoja tekijöiden autosta, punaisesta Volkswagen Transporterista, jonka rekisteritunnus on OBY-948. Pakettiauto oli anastettu aiemmin Pyhäsalmelta. Tiedot ajoneuvon liikkeistä ja sijainnista pyydetään ilmoittamaan hätänumeroon 112.

– Muutamia havaintoja olemme saaneet samankaltaisesta autosta, näitä ollaan sitten tarkasteltu, Korhonen kertoo.

Rahaa ei saatu anastettua

Poliisi kaipaa havaintoja Pielaveden alueen lisäksi myös erityisesti Keski-Suomen alueelta.

Tekijät eivät saaneet pankkiautomaattia auki, eivätkä rahasaalista mukaansa.

– Saalista ei ole näiltä näkymin saatu, vaan teko on jäänyt sinällään yritysasteelle. 

Muut havainnot ja tiedot tapahtumasta pyydetään ilmoittamaan Itä-Suomen poliisilaitoksen vihjepuhelimeen 0295415232 tai sähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi

Asiaa tutkitaan törkeänä varkauden yrityksenä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme