Mainos
Mainos

Pietarsaaren paloittelumurhan tutkinta valmistunut: Poliisilla käsitys tapahtumien kulusta ja motiivista

Helmikuussa Pietarsaaressa tapahtuneen henkirikoksen esitutkinta on valmistunut, Pohjanmaan poliisi tiedottaa. Poliisin mukaan käsitys tapahtumien kulusta ja surmatyön motiivista on selvillä. Poliisi ei kuitenkaan kerro tutkinnan tuloksista tarkemmin.

Teosta epäilty 43-vuotias pietarsaarelainen surmasi ja paloitteli toisen pietarsaarelaisen miehen ruumiin asunnossaan helmikuussa. Tämän jälkeen epäilty mies oli yrittänyt hävittää ruumiinosat esimerkiksi sullomalla ne tapahtumapaikan lähellä sijaitsevaan jätekonttiin.

Epäilty vangittiin helmikuussa Pohjanmaan käräjäoikeuden päätöksellä todennäköisin syin murhasta epäiltynä. Edelleen vangittuna oleva mies on kertonut esitutkinnassa surmanneensa uhrin.

Poliisin mukaan myös epäillyn vaimo on ollut teon vuoksi vangittuna. Hänet on kuitenkin sittemmin vapautettu, koska edellytyksiä vangittuna pitämiseen ei enää ollut.


Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme