Mainos
Mainos

Pikkutytön sieppauksen tunnustanut valmistui autoalalle - "normaali opiskelija"

MTV3 Uutisten saamien tietojen mukaan 8-vuotiaan tytön sieppauksesta epäilty kotkalaismies on valmistunut Etelä-Kymenlaakson ammattiopistosta autokorinkorjaajaksi.

Sieppauksen myöntänyt, vuonna 1990 syntynyt mies aloitti opiskelut autokorikorjaajan koulutusohjelmassa vuoden 2007 elokuussa. Opinnot hän päätti koulutusohjelmatavoitteiden mukaisesti vuoden 2010 kesäkuussa.

MTV3 Uutisten saamien tietojen mukaan kotkalaismies "ei poikennut mitenkään muusta opiskelijaryhmästä, vaan oli täysin normaali opiskelija opiskelujansa aikana".

Miehellä ei ole aikaisempaan rikostaustaa ja hän on taustaltaan suomalainen.

Miehen epäillään siepanneen 8-vuotiaan tytön eilen Kotkassa. Tyttö löydettiin eilen Pernoon alueelta yksin mökistä, jossa hän oli käsistään ja jaloistaan sidottuna. Tytöllä ei ollut fyysisiä vammoja.

Poliisi ei kerro teon motiivista tässä vaiheessa. Poliisi ei kerro myöskään vielä sitä, kuinka suunnitelmallisesta teosta on kyse. Rikokseen ei liity huoltajuuskiistaa.

Katso Aino Huilajan juttu (Seitsemän uutiset 26.9.2012)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme