Mainos
Mainos

Pohjalaiselle miljonäärille huikeat 54 000 euron nopeussakot

Seinäjokelainen liikemies Reima Kuisla protestoi 54 000 euron nopeussakkojaan Facebook-sivuillaan.

– Tämä on yrittäjä- Suomi! Neljä kilometriä tunnissa hiljempaa niin muutama satanen 54 000 euron sijasta. Tämä on sitä suomalaista oikeudenmukaisuutta! Kuisla ryöpyttää.

Kuislan tulot olivat 6,5 miljoonaa euroa vuonna 2013, kertoo Iltalehti. Lehden tietojen mukaan tuoreeet 54 000 sakot eivät ole korkeimmat Kuislan saamat sakot.

Ilkka-lehdessä Kuisla kertoo ajaneensa 80:n rajoitusalueella 103 kilometriä tunnissa, koska ei ollut huomannut rajoituksen muuttumista.

– Neljä kilometriä tunnissa liikaa muuttuu yhtäkkiä lähes 54 000 euroksi. Tämä on suomalaisen ministeriön virkamiesten logiikkaa millä Suomea pidetään pystyssä. Ja ministerit ja Suomen eduskunta vielä ymmärtämättömyyttään hyväksy tällaisen lain. Onko tässä mitään järkeä? Ei ole ihme, että monet ihmiset harkitsevat muuttoa täältä pois ja hurja määrä on jo lähtenytkin! Kuisla arvostelee lehdessä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme