Mainos
Mainos

Pohjois-Karjalassa mittava poliisioperaatio aamuyöstä, kaksi otettiin kiinni – "Sivullisten turvallisuus haluttiin taata"

Poliisilla oli mittava operaatio neljän aikaan aamuyöstä Pohjois-Karjalan Hammaslahdessa. Yksityisasuntoon suoritettiin etsintä mahdollisen ampuma-aseen vuoksi.

Paikalla oli Itä-Suomen poliisilaitoksen tilannekeskuksen mukaan ”riittävästi partioita”. Tiedotteessa poliisi kertoo, että paikalla oli useita poliisin yksiköitä.

Operaatio suoritettiin taajama-alueella, ja kohdeasunto oli rivitalossa. Yksityisasunnosta löytyi luvaton ampuma-ase ja patruunoita. Asunnossa olleet paikkakuntalaiset 45- ja 63-vuotiaat miehet otettiin kiinni. Poliisi tutkii asiaa törkeänä ampuma-aserikoksena.

– Tilanteessa ei ollut vastarintaa, eli kiinniotto meni niin sanotusti suunnitellusti.

Poliisi meni paikalle usean partion voimin, koska kyseessä oli taajama ja kohdehenkilöillä oli ensitietojen mukaan hallussaan mahdollisesti ampuma-ase. Poliisin mukaan myös sivullisten turvallisuus haluttiin taata, jonka vuoksi alue eristettiin. 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme