Mainos
Mainos

Poikaystävänsä taposta epäiltyä esitetään vangittavaksi – ulkopuolinen soitti poliisin paikalle

Poliisi esittää Mikkelin Tuppuralassa tapahtuneesta taposta epäiltyä tänään vangittavaksi todennäköisin syin epäiltynä. Toissapäiväisessä teossa 18-vuotiaan naisen epäillään puukottaneen saman ikäisen miehen hengiltä.

Teko tapahtui tiistaina kello 19.30 aikaan. Sekä epäilty että uhri olivat paikkakuntalaisia. Poliisi ei ole tarkentanut, missä teko tapahtui, mutta poliisin tietojen mukaan ulkopuoliset eivät olleet tilanteessa vaarassa.

Rikoskomisario Vesa Elomaa Itä-Suomen poliisista kertoo, että poliisi soitti tekopaikalle ulkopuolinen. Paikalle mennyt poliisipartio tavoitti epäillyn tapahtumapaikalta.

Poliisin mukaan alkoholilla oli osuutta asiaan, mutta tässä vaiheessa poliisi ei aio tarkentaa tekotapaa tai mitä nainen on kuulemisissa kertonut. Epäillyllä ei ole vakavaa rikoshistoriaa ja hän on teon ainoa epäilty.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme