Mainos
Mainos

Poliisi ei epäilekään teinipoikia pääradan tulipaloista

Poliisi on vapauttanut iltapäivällä junaradan ilkivallasta kiinniotetut teinipojat.

Poliisi kuulusteli 16- ja 17-vuotiaita poikia iltapäivällä. Kuulustelujen perusteella poliisi pitää varmana, ettei vapautetuilla nuorilla ole osuutta asiaan.

Lisäksi poliisi otti kiinni jo aiemmin päivällä täysi-ikäisen miehen, joka soitti palosta aamulla hätäkeskukseen. Häntä ei kuitenkaan enää epäillä asiassa.

Poliisi jatkaa aamuyöstä pääradalla sytytettyjen palojen esitutkintaa ja pyytää yleisön havaintoja Koivukylän ja Rekolan asemien lähettyvillä liikkuneesta nuoresta miehestä.

Poliisin etsimä mies on noin 20-vuotias ja noin 180 senttimetriä pitkä. Hänellä on normaali ruumiinrakenne, vaaleat lyhyet hiukset ja hän oli pukeutunut harmaaseen huppariin. Hän puhuu hyvää suomea.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä soittamaan Itä-Uudenmaan poliisille numeroon 071 8736412.

Keravan ja Tikkurilan välisen radan varrelle sytytettiin aamuyöstä viisi pientä tulipaloa, jotka vaurioittivat turvalaitteiden sähkölaitteita. Junaliikenne myöhästelee ilkivallan takia vielä useita päiviä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme