Mainos
Mainos

Poliisi ei kommentoi Tampereen ampumisen motiivia – uhria ei olla vielä päästy kuulemaan

Poliisilla ei ole vielä tietoa tapahtumien kulusta Tampereen ammuskelussa.

– Fakta on, että asunnossa on ammuttu ja ampumavamman saanut uhri on viety sairaalaan, kertoo tutkinnanjohtaja Hannu Kallioniemi Tampereen pääpoliisiasemalta.

Aamupäivällä sattuneessa ammuskelussa loukkaantui vakavasti nuori nainen. Poliisi löysi asunnosta kaksi nuorta miestä, jotka on otettu kiinni.

Sekä kiinniotetut että uhri ovat 20–30 vuotiaita tamperelaisia. Asiaa tutkitaan tapon yrityksenä.

Epäilyjä jo kuultu, uhri vielä hoidossa

Asunnosta kiinniotettuja miehiä on jo päästy kuulustelemaan, mutta kuulustelut jatkuvat vielä iltapäivän aikana.

Uhri joutui saamiensa hengenvaarallisten vammojen vuoksi leikkaukseen, ja kuuleminen menee Kallioniemen mukaan iltaan tai jopa seuraavaan päivään.

– Olennaisinta on, että uhri toipuu. Katsotaan sitten myöhemmin puhuttelukuntoa, Kallioniemi toteaa.

Poliisi ei vielä kerro, millainen ase oli kyseessä.

– Meillä on vammojen ja muiden seikkojen perusteella käsitys aseesta, mutta tarkemmin emme lähde kertomaan ennen kun kertomuksia ja varmistus aseesta on saatu, Kallioniemi kertoo.

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot