Mainos
Mainos

Poliisi epäilee hirvien salametsästystä Uudellamaalla

Poliisi epäilee, että Länsi-Uudellamaalla on ammuttu luvatta useita hirviä. Kahden viikon aikana Espoossa on paljastunut kaksi tapausta, joissa on löytynyt selittämättömistä paikoista hirvien teurasjätteitä. Poliisi epäilee jätteiden olevan peräisin salakaadoista.

Ensimmäisessä tapauksessa loka-marraskuun vaihteessa Juvanmalmin teollisuusalueelta löydettiin sivullisen ilmoituksen perusteella kolmen hirvenvasan ja yhden aikuisen hirven teurasjätteet. Jätteet oli jätetty tien viereen, eikä niitä ollut peitelty mitenkään.

Toinen tapaus paljastui vähän yli viikko sitten, jolloin Röyläntien varrelta löytyi hirven vasan teurasjätteet. Lisäksi poliisin tietoon on tullut muitakin salametsästykseen viittaavia tapahtumia.

Poliisin mukaan on mahdollista, että hirvet salakaadetaan muualla ja tuodaan käsiteltäväksi Pohjois-Espooseen. Poliisi pyytää asiasta vihjeitä tai havaintoja osoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi tai numeroon 09 455 0455.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme