Mainos
Mainos

Poliisi epäilee: Jengiläiset ampuivat trukkikuskia keskellä päivää

Kaksi Bandidos MC -moottoripyöräkerhoon kuuluvaa miestä on vangittu Etelä-Karjalan käräjäoikeudessa todennäköisin syin törkeästä kiristyksestä epäiltynä.

Torkeän kiristyksen lisäksi poliisi epäilee, että miehet ampuivat Etelä-Karjalan Luumäellä teollisuuskiinteistön pihassa trukilla työskennellyttä miestä. Miestä kohti ammuttiin poliisin mukaan useita laukauksia, mutta uhri selvisi lievin vammoin. Teko tapahtui päiväsaikaan helmikuun puolivälissä.

Toinen epäillyistä otettiin kiinni Turussa ja toinen Porissa. Epäillyt olivat kiinniottohetkellä aseistautuneet. Molemmat ovat Bandidos-moottoripyöräkerhon jäseniä.

Esitutkinnan aikana on ilmennyt toinen törkeä rikos, joista miehiä niin ikään epäillään. Poliisi epäilee, että porilaisilta yrittäjiltä on väkivallan uhalla kiristetty varsin huomattavaa rahasummaa. Tätä tekoa poliisi tutkii epäiltynä törkeänä kiristyksenä.

Juttua päivitetty. Jutussa kerrottiin ensin, että miehet on vangittu murhan yrityksestä. Heidät vangittiin epäiltynä törkeästä kiristyksestä.Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme