Mainos
Mainos

Poliisi epäilee: Mies murhasi äitinsä ja yritti murhata isänsä

Lieksassa Pohjois-Karjalassa poliisi tutkii murhaa ja murhan yritystä. Joensuulaismiehen epäillään murhanneen äitinsä ja yrittäneen murhata isänsä.

Poliisille ilmoitettiin toissa päivänä puukotuksesta Lieksassa. Kerrostaloasunnon rappukäytävässä oli verinen mies, joka oli kertonut joutuneensa puukotuksen uhriksi. Ilmoituksen poliisille teki sivullinen, samassa rapussa asuva henkilö kuulo- ja näköhavaintojensa perusteella.

Poliisi otti verisen miehen asunnosta heti kiinni tämän 28-vuotiaan pojan.  
Eilen poliisi tarkasti kiinni otetun joensuulaismiehen äidin asunnon Lieksassa, josta äiti löytyi kuolleena. Poliisin mukaan nainen oli kuollut väkivaltaisesti.

Rikoskomisario Simo Hämäläinen kertoo, että äidin asunto katsottiin tarpeelliseksi tarkastaa, koska poliisilla heräsi epäilys äidin tilanteesta.

Rikoksista epäiltyä miestä on kuulusteltu, mutta poliisi ei vielä kerro kuulusteluissa mahdollisesti selvinneistä seikoista tarkemmin.

Molemmissa tapauksissa epäilty tekotapa on poliisin mukaan ollut erittäin julma ja raaka. Tapauksissa on käytetty teräasetta.

Miestä esitetään vangittavaksi Pohjois-Karjalan käräjäoikeudessa tänään kello 15.

Poliisi pyytää ilmoittamaan mahdolliset havainnot tapauksista numeroon 029 545 5893.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme