Mainos
Mainos

Poliisi epäilee nuorehkon naisen joutuneen ihmiskaupan uhriksi

Poliisi tutkii kahta epäiltyä ihmiskauppaa tältä kesältä. Helsingin Sanomien mukaan poliisi epäilee nuorehkon romanialaisnaisen joutuneen törkeän ihmiskaupan uhriksi heinäkuussa.

Helsingin poliisin rikosylikomisario Kari Tolvanen sanoo lehdelle, että naista on yritetty parittaa laajasti Suomessa. Epäiltyinä on muutamia ihmisiä, jotka ovat niin ikään romanialaisia. Yksi heistä on vangittu.

Rikoslain mukaan törkeästä ihmiskaupasta voidaan tuomita muun muassa silloin, kun uhria on pahoinpidelty, uhkailtu tai hänelle on aiheutettu erityisen huomattavaa kärsimystä.

Väkivaltarikosyksikkö tutkii toistakin epäiltyä ihmiskauppaa heinä-elokuulta. Tapaus liittyy tiettävästi internetin välityksellä tapahtuneeseen prostituutioon. Epäiltyinä on kaksi virolaisnuorukaista. Heidät vangittiin viime torstaina, toinen tosin poissaolevana.

(MTV3-STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme