Mainos
Mainos

Poliisi epäilee: Seurue huijasi miehen autoon "huippuluokan juhlilla" – varasti puhelimen ja nosti tililtä 1 600 euroa

Helsingin poliisille ilmoitettiin vastikään tapauksesta, jossa mies oli houkutellut toisen miehen autoon hotellin pihalla Helsingin keskustassa ja anastanut tämän jälkeen häneltä puhelimen ja nostanut rahaa tämän tililtä yli 1 600 euroa.

Tapaus sattui lauantaina 8. viime kuuta, mutta uhri huomasi rahojensa hävinneen tililtä vasta myöhemmin.

Uhri itse on kertonut poliisille siististi pukeutuneen miehen houkutelleen hänet autoon tarjoamalla hänelle "huippuluokan juhlia".

– Tämän jälkeen hotellin ravintolassa huijari oli mahdollisesti urkkinut hänen tunnuslukunsa, kun mies oli ostanut juomaa kassalla. Hotellin eteen tuli hetken päästä auto, jossa heitä odotti mies ja nainen. Seurue kuljetti miestä edestakaisin Helsingissä, Helsingin poliisi kertoo tiedotteessa.

Mies huomasi poliisin mukaan jossain vaiheessa, että hänen luottokorttilompakkonsa ja puhelimensa oli hävinnyt. Uhri epäilee, että huijarit olivat ilmeisesti pysähdysten aikana käyttäneet miehen pankkikorttia ja nostaneet hänen tililtään rahaa. Hän epäilee myös, että hänen lasiinsa oli lisätty jotain huumaavaa ainetta.

– Jossain vaiheessa ajelua miehen epäilykset heräsivät ja hän pyysi omien sanojensa mukaan pysäyttämään auton. Hän sai lompakkonsa takaisin vaatimalla, mutta puhelin hänellä jäi kateisiin, poliisista kerrotaan.

Tekijät ovat vielä toistaiseksi kateissa. Poliisi tutkii tapausta varkautena ja maksuvälinepetoksena.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme