Mainos
Mainos

Poliisi epäilee törkeää rikosta: Kolme miestä raiskasi 15-vuotiaan Pohjois-Helsingissä

Helsingin poliisilaitos selvittää alaikäisiin tyttöihin kohdistunutta seksuaalirikosvyyhtiä.

Juttukokonaisuudessa on kaikkiaan kolme epäiltyä, joista yksi on vangittuna. Vangittuna oleva mies on noin 25-vuotias.

Kolmikkoa epäillään 15-vuotiaan tytön joukkoraiskauksesta Helsingissä vuoden 2013 lokakuussa. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ja törkeänä raiskauksena.

- Rikos tapahtui, kun kolme miestä ja kaksi alaikäistä tyttöä olivat viettämässä illanistujaisia yksityisasunnossa Pohjois-Helsingissä. Toiseen tyttöön liittyen ei ole rikosepäilyä, kertoo jutun tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jyri Hiltunen Helsingin poliisilaitokselta. 

Tämän lisäksi vangittuna olevaa ja toista kolmikkoon kuulunutta miestä epäillään Espoossa tapahtuneista törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä. Epäillyt rikokset tapahtuivat viime kesänä.

Miehet ja uhrit olivat olleet jälleen yksityisasunnossa järjestetyissä juhlissa, kun toinen miehistä harrasti seksiä 12-vuotiaan, toinen 13-vuotiaan tytön kanssa.

- Miehet ja uhrit eivät tunteneet toisiaan erityisen hyvin, vaan kyse oli enemmän tällaisesta satunnaistuttavuudesta, Hiltunen kuvaa.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme