Mainos
Mainos

Poliisi epäilee tuhopoltoksi: Liekit nielivät rivitaloasunnon Saarijärvellä – koko talon asukkaat evakuoitiin keskellä yötä

Poliisi epäilee, että varhain lauantaina sattunut rivitalopalo Saarijärvellä sytytettiin tahallaan. Poliisi kertoo, että rivitalon asunnoista yksi sai pahoja savu- ja vesivahinkoja, muut vahingoittuivat lievemmin.

Poliisi on ottanut kiinni yhden epäillyn miehen, jota on kuultu pitkin viikonloppua. Poliisi ei kerro, onko mies myöntänyt teon. Rikosnimike on tässä vaiheessa tuhotyö.

Tuleen sytytetty rivitalo on yksikerroksinen ja rakennuksen kokonaispinta-ala 191 neliötä. Tulipalossa tuhoutui yksi talon asuinhuoneisto. Lisäksi tuli levisi talon kattorakenteisiin.

Pelastuslaitos ja poliisi ehtivät tapahtumapaikalle erittäin nopeasti, sillä hereillä olleet naapurit näkivät tilanteen ja hälyttivät apua lauantaiaamuna kolmen aikoihin. Rivitalon asukkaat evakuoitiin kodeistaan.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme