Mainos
Mainos

Poliisi etsii 10-vuotiaan ryöstöstä epäiltyjä mopopoikia – ryöstivät lapsen lompakon ja puhelimen

Poliisi etsii Espoossa kymmenvuotiaan lapsen ryöstöstä epäiltyjä poikia julkistamalla poikien tuntomerkit. Tapaus sattui Laaksolahdessa Pitkäjärventiellä maanantaina 9. lokakuuta kello 19.

Poikien epäillään anastaneen väkivallalla uhkaamalla uhriltaan muun muassa nahkaisen vaaleanruskean lompakon sekä valkoisen Huawei P8 Lite -puhelimen.

– Ei ole saatu mitään läpimurtohavaintoja, kommentoi tutkinnanjohtaja Jyrki Kallio asiaa.

– Ollaan saatu vihjeitä, mutta ne eivät tällä hetkellä ole antaneet tietoa epäiltyjen henkilöllisyydestä.

Epäiltyjä uhrin isokokoisiksi kuvailemia poikia oli kolme tai neljä. Yhdellä pojista oli valkoinen kypärä, jossa oli kuvioita ja tumma visiiri. Pojista valkokypäräinen oli hoitanut puhumisen. Hänellä oli pojan mukaan matala ääni, ja hän puhui hyvää suomea.

Yhdellä pojista oli musta pipo ja musta huppu. Tämän paita oli nostettu niin ylös, että vain silmät ja nenä näkyivät.

Lisäksi paikalla oli ainakin yksi kypäräpäinen henkilö, jolla oli mahdollisesti punainen tummavisiirinen kypärä. Ainakin kahdella rikoksesta epäillyllä oli mustat housut, minkä lisäksi heillä oli mukanaan ainakin yksi mopo.

Poliisi pyytää asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumia todistaneen nähneitä henkilöitä olemaan yhteydessä poliisin puhelinnumeroon 0295 413 031 tai sähköpostiosoitteeseen vihjeet.espoo@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme