Mainos
Mainos

Poliisi etsii kaahailijoita – yksi aiheutti ulosajon, toinen tuhosi liikennemerkit

Poliisi etsii Kouvolan Kouvolassa törttöilleitä kuljettajia.

Tänä aamuna tumma Toyota Corolla -henkilöauto törmäsi liikenteenjakajaan Kouvolan Kuusankoskella, Puhjonmäentien ja Puhjontien risteyksessä.

Auto oli hieman kuuden jälkeen aamulla törmännyt liikenteenjakajakorokkeen yli tuhoten kaikki korokkeella olevat liikennemerkit. Autolla oli jatkettu matkaa kohti Marttilankatua, jonka risteyksen tuntumassa autolla oli törmätty katukivetykseen. Tämän jälkeen auton rengasta oli ryhdytty vaihtamaan.

Vaurioituneen henkilöauton on kerrottu nähdyn myöhemmin Kuusaantorilla, mutta auto on ehtinyt poistua ennen poliisin saapumista.

Vastaantulevien kaistalle ajanut aiheutti kolarin

Kouvolan suunnalla on tapahtunut muutenkin, sillä eilen noin 13.40 ulkopaikkakuntalainen mies oli ajanut Lappeenrannan suunnasta kohti Kouvolaa.

Jyrääntien risteyksen jälkeen vastaan oli tullot autoletka, josta yksi auto oli lähtenyt tulemaan vastaantulevien kaistalle.

Lappeenrannan suunnasta tullut mies joutui väistämään vastaantulijaa pientareelle, ja oli väistön seurauksena osunut ensin heijastintolppaan ja tämän jälkeen ajautunut auton oikea kylki edellä valaisinpylvääseen. Sekä auto että valaisinpylväs vaurioituivat. Auton kyydissä oli kuljettajan lisäksi yksi aikuinen ja kaksi lasta.

Väistettävä auto oli uudehko sininen ja farmarimallia, merkiltään mahdollisesti Ford Mondeo.

Kummassakin tapauksessa auton kuljettajaa epäillään tässä vaiheessa liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Silminnäkijähavaintoja kaivataan molempiin tapahtumiin. Havainnoista voi ilmoittaa numeroon 050-4479574 tai sähköisesti rikostorjunta.kymenlaakso@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme