Mainos
Mainos

Poliisi etsii kuvassa näkyviä miehiä – jos tapaat itse teossa, soita hätänumeroon

Sisä-Suomen poliisi epäilee kolmen, ilmeisesti Etelä-Euroopasta kotoisin olevan miehen syyllistyneen useisiin lompakkovarkauksiin tällä viikolla Tampereen seudulla.

Miesten epäillään syyllistyneen ainakin viiteen lompakkovarkauteen tai niiden yritykseen. Lompakot ovat olleet rollaattorin etukorissa, käsilaukuissa ja takin etutaskussa.

Varkaat ovat saaneet rahaa muutamista kympeistä muutamiin satoihin euroihin. Lisäksi heidän haltuunsa on päätynyt pankki-, luotto- ja henkilöllisyyskortteja, joita saatetaan käyttää petoksien tekemisiin.

Poliisi pitää mahdollisena, että varkaat ovat liikkuneet muuallakin Suomessa tekemässä vastaavia varkauksia tai niiden yrityksiä.

Mikäli tekijät havaitaan jossain tai epäillään juuri tapahtunutta lompakkovarkautta, tulee asiasta soittaa hätäkeskukseen, numeroon 112.

Rikoksista tai henkilöiden oleskelusta jotain tietäviä pyydetään välittämään vihjeet joko soittamalla numeroon 0800 90022 (vastaaja) tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

Poliisi muistuttaa ihmisiä, etteivät pidä lompakoita avonaisissa kasseissa, taskuissa tai ostoskärryissä. Varkaat ovat taitavia avaamaan myös lukittuja käsilaukkuja ja takin taskuja.

 

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme