Mainos
Mainos

Poliisi etsii linja-autokuskin pahoinpitelijöitä Pirkanmaalla

Sisä-Suomen poliisi tutkii eilen iltaseitsemän jälkeen linja-autossa tapahtunutta kuljettajan pahoinpitelyä ja auton sotkemista.

Neljän nuoren miehen joukko oli pyrkinyt maksamatta sisään Kalkkuun matkalla olleeseen linja-autoon Tampereen keskustassa. Bussi ajoi linjalla 17. Porukka oli kuitenkin maksanut matkansa kuljettajan vaatimuksesta.

Joukko oli kuitenkin häiriköinyt edelleen bussissa, jolloin kuljettaja oli joutunut pysäyttämään auton Pispalan valtatien pysäkille. Hän oli yrittänyt rauhoittaa tilannetta, mutta miehet olivat hyökänneet kuljettajan kimppuun pahoinpidellen tätä sekä autossa että auton ulkopuolella.

Kuljettaja loukkaantui kasvoihin niin, että joutui sairaslomalle. Samasta joukosta jonkun epäillään töhrineen autoa mustalla tussilla.

Pahoinpitely tapahtui poliisin mukaan klo 19.15.

Poliisi pyytää tietoja miesten henkilöllisyydestä. Vihjeet voi lähettää sähköpostilla soitteeseen pitkakestoinen.pirkanmaa@poliisi.fi tai soittaa numeroon 0295445317.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme