Mainos
Mainos

Poliisi etsii rokonarpista apteekkiryöstäjää

Naamioitunut ryöstäjä sai saaliikseen satoja lääketabletteja apteekista ennen aamukymmentä Kaarinassa. Poliisi etsii teosta epäiltynä rokonarpiseksi kuvailtua naamiomiestä, jonka onnistui paeta paikalta.

Myyjän mukaan apteekkiin oli tullut noin 25-30-vuotias mies, joka oli antanut ymmärtää olevansa valmis väkivallan käyttöön saadakseen päihdekäyttöön soveltuvia lääketabletteja.

Mies oli pukeutunut tummaan huppariin, farkkuihin ja vaaleisiin kenkiin. Apteekissa ei ollut asiakkaita ryöstöhetkellä, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Veikko Koiranen Varsinais-Suomen poliisista.

Miehen osittain naamioituja kasvojaan on luonnehdittu rokonarpisiksi. Hän saapui ja poistui muovikassia kantaen jalkaisin.

Poliisin pyytää henkilöitä. joilla on tapahtumaan liittyviä tietoja tai havaintoja ottamaan yhteyttä puhelinnumeroon 046-6280265 tai sähköpostitse palaute.varsinais-suomi@poliisi.fi.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme