Mainos
Mainos

Poliisi etsii tätä miestä Siwan ryöstöstä epäiltynä

Pirkkalassa Kyöstintie 10:ssa sijaitseva Siwa ryöstettiin tänä aamuna.

Hieman kello seitsemän jälkeen aamulla kauppaan saapunut mies sai teräaseella uhkaamalla kassamyyjältä pienehkön summan rahaa.

Poliisi epäilee, että sama mies yritti ryöstää teräaseella uhkaamalla tänä aamuna kello 8.30 aikaan myös Tampereella Multisillankatu 2:ssa sijaitsevan Valintatalon. Teko oli jäänyt kuitenkin kesken myyjän huudettua apuun myymälässä ollutta toista työntekijää.

Mies oli nuorehko ja hän puhui suomea. Hän oli lyhyehkö, arviolta 160-170 cm pitkä. Hänellä oli päällään tummat housut, tumma karvakauluksinen toppatakki ja vaaleahkot lenkkikengät. Mies oli peittänyt kasvonsa aurinkolaseilla ja suun edessä olevalla vaalealla huivilla.

Poliisi pitää mahdollisena, että tekijä liikkui punaisella henkilöautolla. Auto nähtiin Kyöstintiellä vähän ennen ryöstöä ja autossa oli ollut kaksi lyhyehköä miestä.

Tekijöitä ei ole toistaiseksi tavoitettu.

Poliisi pyytää ilmoittamaan silminnäkijähavainnot teosta, tekijöistä tai autosta Pirkanmaan poliisille p. 050-3612211 tai 07187 45802 tai rikosvihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme