Mainos
Mainos

Poliisi: Huhut naisten ahdistelusta Hämeenlinnassa eivät ole totta

Poliisi oikoo Hämeenlinnassa liikkuvia huhuja useista naisten ahdisteluista. Poliisin mukaan kaupungilla kiertävät huhut eivät pidä paikkaansa.

Kaupungissa leviää huhuja useiden naisten joutuneen seksuaalisen väkivallan uhriksi viime päivinä lähinnä Idänpään kaupunginosassa. Huhupuheita kerrotaan suusanallisesti ja levitetään netissä.

Poliisilla on Hämeenlinnassa yhä tutkittavana viime viikon keskiviikkona tapahtunut 13-vuotiaan tytön raiskaus. Tutkinnassa ei vielä ole selvinnyt tarkkaa kuvaa teosta ja tekijästä.

Lisäksi viime perjantaina puoli kymmenen aikaan illalla naiseen käytiin kiinni Harvialantieltä Ortelantielle johtavalla polulla. Kyseessä oli kuitenkin anastusrikos eikä seksuaalirikos, sillä naiselta vietiin käsilaukku. Tekijästä ei ole tietoa, mutta tämä oli pukeutunut tummiin vaatteisin ja huppariin, jonka huppu oli vedettynä pään yli.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme