Mainos
Mainos

Poliisi: Hyrylän murhasta epäilty ei tuntenut vantaalaisnaista - asunnosta löytyi kannabista

Itä-Uudenmaan poliisi esittää Hyrylän henkirikoksesta epäiltyä miestä huomenna vangittavaksi Vantaan käräjäoikeudessa. 34-vuotiasta miestä vaaditaan vangittavaksi murhasta epäiltynä.

Miehen epäillään surmanneen 48-vuotiaan naisen Tuusulan Hyrylän keskustassa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Lisäksi hänen epäillään vieneen naisen käsilaukun.

Miestä epäillään myös huumausainerikoksesta. Poliisi löysi miehen asunnosta kannabiskasveja kotietsinnän yhteydessä. Kannabislöydöstä kertoi ensin Ilta-Sanomat.

Mahdollisesti epäilylistalla on myös törkeä ryöstö, mutta asia selviää, kun poliisi pääsee selville teon mahdollisesta motiivista.

– Pitää katsoa, onko teossa ollut mukana anastamistarkoitus, sanoo rikoskomisario Kimmo Hyvärinen Itä-Uudenmaan poliisista. 

Vantaalaisnainen oli ollut juhlimassa pikkujoulua työtovereidensa kanssa ja hän poistui Hyrylässä sijaitsevasta ravintola Päämajasta kello 00.24. Nainen oli sopinut, että hänen lähiomaisensa tulisivat hakemaan häntä kotiin.

Nainen joutui kuitenkin henkirikoksen uhriksi muutaman sadan metrin päässä ravintolasta.

Henkirikoksesta hyryläläinen mies otettiin kiinni jo lauantai-iltana. Poliisin mukaan esitutkinnassa on saatu lisää näyttöä miehen syyllisyydestä tekoon. Hyvärinen ei kuitenkaan avaa sitä, mitä uusi näyttö on.

Hyvärisen mukaan epäilty ja uhri eivät tunteneet toisiaan ennalta. Epäilty ei ole myöskään kommentoinut tekoa millään tavalla, vaan on kiistänyt edes olleensa paikalla.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme