Mainos
Mainos

Poliisi: "Hyväksikäyttöbileistä" ei todisteita

Tampereen poliisi kertoo MTV:n uutisille, että Aamulehden uutisoima tapaus nuorten saunatilajuhlista ja väitetyt teinityttöjen "hyväksikäyttöjuhlat" eivät liity toisiinsa, vaikka uutinen antaa näin ymmärtää.

Väitetyistä alaikäisten tyttöjen hyväksikäyttöjuhlista kirjoitti noin kuukausi sitten Juorut.com - sivusto. Sivustolta väitteet alaikäisten hyväksikäyttöjuhlista levisivät useille suosituille netin keskustelufoorumeille.

Tampereen poliisi kertoo, että Juorut.com -sivuston kirjoittelun innoittamana useat tiedotusvälineet ovat ottaneet yhteyttä poliisiin ja kysyneet, onko kirjoituksilla totuuspohjaa. Poliisi kertoo tutkineensa asiaa, mutta toistaiseksi todisteita organisoituneesta toiminnasta ei ole löydetty.

Tampereen poliisi toteaa myös, että Aamulehden uutinen saunatilajuhlista perustuu yksittäisen kenttäpoliisin kertomaan perjantai-illan työtehtävistä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme