Mainos
Mainos

Poliisi: Ilomantsin henkirikoksen tutkinnassa edistytty

Poliisin mukaan viikonlopun Ilomantsin henkirikoksen tutkinnassa on saatu selville se, että tekijät valikoivat uhrinsa sattumanvaraisesti.

Poliisin pidättämät ilomantsilaiset, parikymppinen nainen ja yli kolmekymmentävuotias mies olivat menneet Ilomantsin keskustassa sijaitsevan luhtitalon toisessa kerroksessa yksin asuvan ja yksin olleen henkilöön asuntoon tarkoituksenaan pahoinpidellä jotakuta.

Pahoinpitelyn kohteeksi oli sitten joutunut asunnossa yksin asunut paikkakuntalainen mies. Uhrissa oli tylpän väkivallan ja teräaseella aiheutettuja vammoja, joihin uhri oli menehtynyt.

Tämän jälkeen kaksikko oli jatkanut matkaansa toisen talon toisessa kerroksessa asuneen ja ulkona tasanteella olleen neljäkymmentävuotiaan paikkakuntalaisen miehen luokse. Välittömästi kaksikon ja käytävällä olleen miehen välille syntyi käsirysy, jonka aikana asuntonsa kohdalla ollut mies sai viillon käteensä. Hän onnistui paeta asuntoonsa ja lukita ovi, mikä koitui hänen pelastuksekseen.

Tämän jälkeen kaksikko selvitteli vielä keskenään välejään, jonka seurauksena toinen heistä sai mm. ruhjeen päähänsä.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme