Mainos
Mainos

Poliisi jahtasi apteekkimurtajia Kihniössä

Kihniössä Pirkanmaalla ryöstettiin apteekki myöhään eilen. Poliisipartiot saivat takaa-ajon jälkeen kiinni auton, jossa oli neljä ihmistä ja runsaasti varastettuja lääkepaketteja.

Puoli kahdentoista aikaan tehty murtotyö laukaisi apteekin varashälyttimen. Pirkanmaan poliisin tullessa paikalle murtautujat olivat jo lähteneet apteekista. Pakoauton nähtiin kiihdyttävän Pesäseinäjoen suuntaan, josta se kuitenkin kääntyi takaisin Kihniön keskustaa kohti.

Auton kuljettaja ei totellut pysäytyskäskyä ja pääsi hetkeksi karkuun. Avuksi takaa-ajoon tuli poliisiautoja Etelä-Pohjanmaan poliisista, ja partiot näkivät pakoauton pysähtyneenä bussipysäkille Jalasjärvelle Kolmostien ja Ilvesjoentien risteykseen.

Autosta otettiin kiinni kolme miestä ja yksi nainen. He ovat 18-21-vuotiaita. Tutkinnanjohtaja Pauli Pitkäkosken mukaan kiinniotto sujui rauhallisesti.

(MTV3 - STT)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme