Mainos
Mainos

Poliisi jatkaa Nela Utkinan etsintöjä lauantaina – viimeinen yritys?

Helsingin poliisi kertoo aloittavansa kadonneen Nela Utkinan etsinnät Espoon Nuuksiosta jälleen lauantaina.

Poliisi kohdentaa etsintöjä samalle alueelle kuin viime viikonloppuna, sillä etsintäaluetta ei saatu sunnuntaina riittävän laajasti katsottua. Etsinnöissä on mukana myös vapaaehtoinen pelastuspalvelu VAPEPA.

Jos Utkinaa ei nyt löydy, poliisin mukaan kyseessä ovat tällä tietoa viimeiset laajat maastoetsinnät viranomaisten toimesta.

– Jos ei mitään tule, niin tämä on se periaatteellinen linjaus. Sitten ne on katsottu ne alueet, jotka meidän tietomme mukaan ovat oleellisia, kertoo tutkinnanjohtaja Teemu Kruskopf MTV Uutisille.

Samaan aikaan poliisi suorittaa myös muita katoamiseen liittyviä toimia ja tarkastuksia. Näistä ei kuitenkaan tällä hetkellä tiedoteta enempää.

Viime viikonloppuna poliisi suoritti laajat etsinnät Pitkäjärven ja Siikajärven välisellä maastoalueella. Lisäksi ilmasta käsin tutkittiin Pitkäjärven vesialuetta. Etsinnät kohdentuivat kyseiselle alueelle poliisin saamien teletukiasematietojen perusteella.

Tshekkiläinen 27-vuotias Nela Utkina katosi viisi viikkoa sitten.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme