Mainos
Mainos

Poliisi Joensuun veriteosta: Uhri kutsui aamuyön tuttavansa asunnolleen – sitten pahoinpitely alkoi

Itä-Suomen poliisi on vanginnut kaksi miestä todennäköisin syin tapon yrityksestä. Uhrina on ollut kolmekymppinen mies, joka löytyi verisenä Joensuun keskustasta tiistaina aamuyönä.

Vuonna 1985 syntynyt joensuulaismies kiidätettiin sairaalaan, jossa häneltä löytyi useita teräaseella aiheutettuja vammoja.

Esitutkinnassa on selvinnut, että mies oli aamuyöllä tutustunut Joensuun keskustassa miesjoukkoon ja päätynyt heidän kanssaan asunnolleen Niskakadulla Joensuun keskustassa.

Asunnossa miesjoukko oli ryhtynyt pahoinpitelemään miestä muun muassa teräaseilla. Epäillyt joensuulaiset miehet ovat syntyneet vuosina 1972 ja 1979.

Vuonna 1972 syntynyt mies otettiin kiinni teon jälkeen hänen kotiosoitteestaan Joensuun Niinivaaralta ja vuonna 1979 syntynyt mies tekoasunnon läheisyydestä.

Poliisi ei kerro vielä yksityiskohtia tekotavasta, välineestyä tai vammoista, koska se ei tiedä varmuudella kaikkien muiden asunnolla olleiden henkilöllisyyttä.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme