Mainos
Mainos

Poliisi joutui skootterijahtiin pitkin Tamperetta

Sisä-Suomen poliisilaitos kertoo tamperelaispoliisien joutuneen eilen illalla skootterijahtiin. 

Poliispartio yritti pysäyttää Satakunnankadulla skootterin liikennetarkastusta varten, mutta skootteri kiihdyttikin vauhtia ja lähti karkuun. Poliisi lähti perään, mutta näköyhteys katkesi hetkeksi Santalahdentiellä. 

Poliisia kohtasi onni, ja skootteri tulikin partiota vastaan Ilomäentiellä. Skootteri liikkui jalkakäytävää pitkin, jolloin poliisi ajoi autonsa eteen. Skootteri väisti, ja ajoi auton takakulman vierestä vauhdilla kohti läheistä puistoa. 

Poliisitiedotteen mukaan skootteri löyty sittemmin hylättynä Kisakentänkadulta. Pian sen jälkeen poliisit huomasivat tuntomerkkeihin sopivan miehen juoksevan samalla kadulla. Mies saatiin kiinni ja huumepikatesti näytti positiivista.

Lisäksi poliisi sai selville, että 29-vuotiaalla miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja skootteriin oli lisäksi kiinnitetty siihen kuulumattomat rekisterikilvet.  

Poliisi tutkii tapausta törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena, kulkuneuvon kuljettamisena oikeudetta, rattijuopumuksena sekä ajoneuvorikkomuksena.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme