Mainos
Mainos

Poliisilta uutta tietoa: Valkoinen pakettiauto ei liity Tuusulan klovnitapaukseen

Poliisi epäili aiemmin, että Tuusulan klovnitapauksesta epäillyt henkilöt olisivat liikkuneet valkoisella pakettiautolla. Tämä tieto ei kuitenkaan torstai-iltapäivänä tulleen tiedon mukaan pidä enää paikkansa.

Poliisi epäilee, että noin kymmenen pellenaamareihin ja tummiin haalareihin pukeutunutta henkilöä pelotteli lapsia Tuusulan Vaunukankaan koulun pihalla eilisiltana.

Paikalla olleet lapset pelästyivät klovneja ja lähtivät juoksemaan karkuun. Silminnäkijöiden mukaan yhdellä klovneista oli mukanaan mottorisaha.

– Asianomistajat ovat antaneet hyvin tuntomerkkejä. Kannattaa painaa mieleen tarkkoja tuntomerkkejä henkilöistä, kulkuneuvoista ja kulkusuunnasta, kertoo ylikomisario Maarit Pikkarainen Itä-Uudenmaan poliisista MTV Uutisille.

Pelottelevista pelleistä on tehty Itä-Uudenmaan poliisissa yhteensä kolme rikosilmoitusta. Teot ovat painottuneet Tuusula–Järvenpää-alueelle, minkä lisäksi poliisi on saanut vahvistamattomia tietoja Hyvinkään alueella liikkuneista klovnihahmoista.

Juttua päivitetty to 20.10. klo 16.17: Poliisin mukaan valkoinen pakettiauto ei vaikuta liittyvän Tuusulan klovnitapaukseen.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme