Mainos
Mainos

Poliisi julkaisi valvontakamerakuvan ryöstöstä epäillyistä

Helsingin rikospoliisi etsii kahta Kaisaniemen puistossa tapahtuneesta ryöstöstä epäiltyä miestä. Poliisi on saanut Helsingin keskustan alueelta valvontakameroiden kuvia, joihin on taltoitunut puistossa ryöstäjiksi epäilty kaksikko. Poliisi julkaisee kuvan kaksikosta ja pyytää yleisön apua miesten henkilöllisyyden selvittämiseksi.

Ryöstö tapahtui Kaisaniemenpuiston suihkulähteen luona tiistaina 5. toukokuuta illalla kello 23.15 aikaan. Kaksi nuorta miestä ryösti käsiaseella uhkaamalla mieshenkilöltä erilaista omaisuutta. Kaksikko oli seurannut jalan liikkunutta uhria Rautatientorin suunnasta puistoon.

Ryöstön jälkeen kaksikko poistui paikalta Puutarhakadun kautta kohti Kaisaniemenkatua.

Molemmat ryöstäjät ovat iältään noin 20-vuotiaita. Miehet ovat noin 170 sentin pituisia ja hoikkia. Tapahtumahetkellä miehet olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin ja molemmilla oli jalassaan valkoiset kengät. Toinen tekijöistä on lähes kaljuksi ajeltu päälaki.

Tiedot voi ilmoittaa virka-aikana puhelinnumeroon 0405425459 ja virka-ajan jälkeen numeroon 0718774002.

(MTV3)

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme