Mainos
Mainos

Poliisi julkisti kuvan Karkkilan murtovarkaasta: Saaliina kelloja ja koruja tuhansien edestä

Poliisi selvittää edelleen Karkkilassa keskiviikon ja torstain välisenä yönä tehtyä murtoa. Poliisin mukaan mieskaksikko sai saaliikseen tuhansien arvosta kelloja ja koruja.

Miehet olivat murtautuneet Karkkilan keskustassa Tammelantiellä sijaitsevaan kultasepänliikkeeseen, ja vartija oli saanut hälytyksen kello 3.50.

Auton tuntomerkit:

Auto oli musta tai tumma sedan-mallinen isompi henkilöauto, kokoluokaltaan Mercedes-Benz tai Nissan Maxima. Auton rekisterinumero alkoi FIA- tai TIA-kirjaimilla.

Miesten tuntomerkit:

Ikä noin 20-25 vuotta.

Toisella oli musta huppari.

Toisella oli vaalea huppari, maastohousut ja tumma reppu.

Lähde: Poliisi

Paikalle tultuaan vartija oli havainnut tapahtumapaikalla kaksi miestä. Molemmat miehet poistuivat paikalta kolmannen henkilön kuljettaman henkilöauton kyydissä. Poistumisen yhteydessä yksi miehistä ampui käsiaseella ilmaan kaksi laukausta.

Poliisi on tehnyt etsintöjä ja puhuttanut henkilöitä asiaan liittyen, mutta nämä toimenpiteet eivät ole toistaiseksi johtaneet rikoksen selviämiseen.

Lohjan poliisi pyytää edelleen havaintoja autosta tai sillä liikkuneista miehistä puhelinnumeroon 0295 436015.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme